Formidling

DTU og DTU Space har en række tilbud til folkeskoler og gymnasier omkring rummet, rumforskning og rumteknologi. Der er tilbud om foredrag, film, undervisningsmateriale og praktik.

DTU har en række generelle tilbud til skoler og gymnasier, herunder foredrag med forskere fra DTU Space om en række rumrelaterede emner. Blandt andet foredrag, der kan bestilles. Dem kan du finde her:

Under 'Formidling' til venstre på siden her finder du desuden spændende foredrag med forskere fra DTU Space og små film om rummet. Her fortæller vores forskere om galakser, sorte huller og universets tilblivelse. Der er også undervisningsmateriale, læringsspil og anden formidling for ruminteresserede.  

DTU Space har også tidvis en praktikordning. Det er om efteråret, og typisk samler vi et hold i en uge med elever fra 9. klassetrin. (Vi regner med at oprette et hold med cirka 20 pladser i efteråret 2018). Forespørgsler om praktikplads i 2018 kan rettes til kommunikationsansvarlig Morten Garly Andersen på mail: mga@space.dtu.dk.


Kontakt

Morten Garly Andersen
Ansvarlig for kommunikation
DTU Space
45 25 97 69