Formidling og praktik

DTU og DTU Space har en række tilbud til folkeskoler og gymnasier omkring rummet, rumforskning og rumteknologi. Der er tilbud om foredrag, film, undervisningsmateriale og praktik.

DTU har en række generelle tilbud til skoler og gymnasier, herunder foredrag med forskere fra DTU Space om en række rumrelaterede emner. Blandt andet foredrag, der kan bestilles. Dem kan du finde her:

Under 'Formidling' til venstre på siden her finder du desuden spændende foredrag med forskere fra DTU Space og små film om rummet. Her fortæller vores forskere om galakser, sorte huller og universets tilblivelse. Der er også undervisningsmateriale, læringsspil og anden formidling for ruminteresserede.  

DTU Space har også tidvis praktik for hold, som typisk er elever fra 9. klasse, der er her en uge. Det er kun om efteråret og annonceres her på siden cirka et halv år inden.

Her i 2019 udbyder vi 20-25 praktikpladser i uge 44. Der er deadline for ansøgning 9. september 2019 kl. 12.00. Vi tager deltagere fra hele landet.

Læs mere og ansøg under fanen 'Praktik på DTU Space' til venstre på siden her.


Kontakt

Morten Garly Andersen
Ansvarlig for kommunikation
DTU Space
45 25 97 69