DTU kåret til årets it-arbejdsplads

fredag 15 nov 19

Kontakt

Rasmus Larsen
Prorektor
Rektoratet
45 25 10 10
Det danske nyhedsmedie Version2 kårer i deres årlige image-undersøgelse, IT Company Rank, DTU som årets it-arbejdsplads.

Det er første gang DTU er med i Version 2's imageundersøgelse IT Company Rank, som nu er gennemført for tredje gang.

De ca. 1400 deltagere i undersøgelsen er it-professionelle (erhvervsaktive med en videregående it-uddannelse og/eller personer, der har it som et primært eller væsentligt arbejdsområde). Der er i gennemsnit kommet 474 besvarelser pr. virksomhed.

Undersøgelsen omfatter 60 af de største virksomheder i den dansk it-branche, som har ’produktion af it som kerneydelse’. De fordeler sig på seks branchekategorier, blandt andet 'offentlig administration'. Læs mere om undersøgelsen her (pdf).

DTU opnår en førsteplads i kategorierne ’samlet image’, ’kendskab’, ’attraktivitet’, ’faglige udfordringer’, ’ledelses- og arbejdspladskultur’ og ’social ansvarlighed’ – og en andenplads i kategorien ’balance mellem arbejde og fritid’. I kategorien ’løn og goder’ er DTU imidlertid helt nede på en 57. plads.

I forbindelse med kåringen udtaler prorektor på DTU, Rasmus Larsen, til Version2:

”Teknologi forandrer verden, og det gælder måske i særligt høj grad it og digitalisering. Det forandrer den måde, vi arbejder og lever på. Når it-professionelle anerkender DTU, tænker jeg, det hænger sammen med, at vi går foran i netop den forandring af samfundet.”

Læs mere om baggrunden for DTU’s førsteplads i IT Company Rank hos Version2.

Illustration: Version2

Illustration: Version2

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.