Formidling og praktik

DTU og DTU Space har en række tilbud til folkeskoler og gymnasier omkring rummet, rumforskning og rumteknologi. Der er tilbud om foredrag, film, undervisningsmateriale og praktik.

DTU har en række generelle tilbud til skoler og gymnasier, herunder foredrag med forskere fra DTU Space om en række rumrelaterede emner. Blandt andet foredrag, der kan bestilles. Dem kan du finde her:

Under 'Formidling' til venstre på siden her finder du desuden spændende foredrag med forskere fra DTU Space og små film om rummet. Her fortæller vores forskere om galakser, sorte huller og universets tilblivelse. Der er også undervisningsmateriale og anden formidling for ruminteresserede.  I marts 2021 lancerer vi desuden Vild med Rummet, som er en online platform med læringsspil, tekster, vidoer og meget mere om rummet. Den afløset det site, der hedder rummet.dk (man kan også komme ind på det nye sitee via rummet.dk). 

DTU Space har også tidvis praktik for hold, som er elever fra grundskolen, primært 9. klasse, der er her en uge. Det er kun om efteråret og kun denne uge, vi tager praktikanter. Vi  endnu ikke,om det bliver muligt at afholde praktik i 2021 som følge af corona-situationen.


Kontakt

Morten Garly Andersen
Ansvarlig for kommunikation
DTU Space
45 25 97 69