Kandidat

Photo: Mikael Schlosser

Kandidat

DTU tilbyder en kandidatuddannelse med fokus på rumteknologi og udforskning af jorden fra rummet: Geofysik og Rumteknologi. DTU Space underviser også på Elektroteknologi og Miljøteknologi.

Geofysik og Rumteknologi

På kandidatuddannelsen Geofysik og rumteknologi får du kompetencer inden for forskning og udvikling i satellit-, fly- og jordbaserede målemetoder samt matematiske og fysiske modeller til overvågning, kortlægning og udforskning af storskala fysiske strukturer og processer på Jorden og i rummet.

Elektroteknologi

Elektroteknologi – fra strømproduktion over elektrisk udstyr til trådløs kommunikation og robotter – har stor indflydelse på samfundets udvikling. Denne udvikling kræver højt kvalificerede ingeniører med ekspertise inden for elektroteknologiens mange discipliner.

Miljøteknologi

Kandidatuddannelsen i miljøteknologi er en bred og tværfaglig uddannelse med fokus på tekniske og miljørelaterede videnskaber.
Kandidatuddannelser

Læs mere om alle DTU's kandidatuddannelser

Med en kandidatuddannelse fra DTU får du en stærk faglig profil som civilingeniør, cand.polyt. Du kan blive optaget på den toårige kandidatuddannelse uanset om du er bachelor fra DTU eller et andet universitet. Alle DTU's kandidatuddannelser foregår på engelsk.