Uddannelse

(foto: DTU Space/Mikal Schlosser)

UDDANNELSE OG UNDERVISNING

DTU tilbyder en Bacheloruddannelse, Geofysik og Rumteknologi, med fokus på rummet, rumteknologi og udforskning af jorden fra rummet.  Men en række bacheloruddannelser kombineret med den rette kandidatuddannelse på DTU kvalificerer dig til en karriere inden for rumteknologi.

,

Bacheloruddannelser

Bacheloruddannelser

DTU tilbyder en Bacheloruddannelse: Geofysik og Rumteknologi med fokus på rumteknologi og udforskning af jorden fra rummet. Men på andre DTU-uddannelser får har du også mulighed for at uddanne dig inden for teknologier, der bruges i rumindustrien. DTU Space underviser f.eks. også på Elektroteknologi. (Foto: DTU)

Kandidatuddannelser

Kandidatuddannelser

DTU tilbyder en Kandidatuddannelse: Geofysik og Rumteknologi, med fokus på rumteknologi, rumforskning og udforskning af jorden fra Rummet. Men på andre DTU-uddannelser har du også mulighed for at fokusere på teknologier, der bruges i rumindustrien og inden for miljøovervågning. DTU Space underviser f.eks. også Elektroteknologi og Miljøteknologi. (Foto: DTU )
Diplomingeniør

Diplomingeniør

DTU Space underviser på uddannelserne Elektroteknologi og Arktisk Teknologi. (Foto: DTU )
Tilbud til gymnasier og udskoling

Tilbud til gymnasier og udskoling

DTU Space har en lang række tilbud til kommende studerende, der interesserer sig for Rummet, rumteknologi og miljøovervågning. (Illustration: DTU Space)
Nasa-køretøjet Perseverance med udstyr fra DTU Space ombord i aktion på Mars. (Foto: Nasa)

(Foto: NASA)