Formidling og kommunikation

Vi prioriterer formidling af vores viden om rummet højt. Journalister hjælper vi med kilder og baggrundsviden. Vi leverer også foredrag i begrænset omfang. Vi driver en online platform inkl. apps om rummet for skoler og ungdomsuddannelser. Og har tidvis praktik for grundskolelever. 

Kontakt: Chefkonsulent og kommunikationsrådgiver på DTU Space:

Morten Garly Andersen
Mail: mga@space.dtu.dk
Tlf.: 4525 9769, mobil: 2962 2305

 

Praktik på DTU Space i 2022 finder sted i uge 47. Der var deadline for ansøgning 12. oktober 2022, og alle pladser er besat.

Vi afvikler typisk praktik én gang årligt og kun for hold af skoleelever fra 8., 9., og 10. klasse. Vi forbeholder os ret til at aflyse praktik, hvis der ikke er nok ansøgere.

 

Vild med Rummet

DTU Space har i samarbejde med Novo Nordisk Fonden etableret onlineplatformen Vild med Rummet. Det er et stort og gratis univers om rummet på dansk for grundskoler og ungdomsuddannelser, som kan bruges til inspiration i undervisningen. På platformen finder du korte og lange artikler, quizzer, videoer, opgaver og læringsspil om rummet rettet mod undervisere i grundskolen, gymnasier og andre ungdomsuddannelser. Der er også tre apps: Astronauttesten, Rummissionen og Vildmedrummet (om månens faser).
Vi kommer i muligt omfang gerne på besøg i skoler, og holder oplæg med udgangspunkt i bl.a. Vild med Rummet, det sker via Engineer The Future.

Klik her for at komme til www.vildmedrummet.dk

Klik her for at komme til Engineer The Future

 

Generelle tilbud til skoler og gymnasier fra DTU

DTU tilbyder generelt foredrag, gymnasiepraktik og en række andre aktiviteter for skoler og gymnasier.

Klik her for at læse mere på DTU's hjemmeside